EP-Verhuur is een bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de verhuur van pagode tenten en alu-frame partytenten in kleinere afmetingen voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een tent voor de zakelijke of particuliere markt, een tent voor een privé feest, bruiloft, personeelsfeest, opening, beurs of festival.

De gehele aankleding van uw tent kunnen wij in samenwerking met vaste partners voor u verzorgen. U kunt uw gehuurde tent aankleden / voorzien van verwarming, verlichting, toiletten, inrichting, decoratie en catering.

Alu Frame tenten

Wij verhuren alu frame tenten in 2 maten:

  • 6 meter breed
  • 8 meter breed

Deze tenten bestaan uit een stevige aluminium constructie met een zeer stevig zeildoek. De tenten kunnen in lengte oplopen met 3 en 5 meter en deze zijn te huren met zijkant zeilen, waarvan standaard 2 kanten met raamvenster en 2 kanten met dichte zeilen. Deze alu-frame tenten zijn ideale tenten om bij u achter in de tuin te plaatsen of voor grotere feesten, bruiloften en openingen.

Alle alu-frame partytenten kunnen wij zonder vloer of met systeemvloer bouwen. De alu-frame partytenten kunnen ook aan elkaar gebouwd worden en dit wordt dan d.m.v. goten gekoppeld.

Pagodetent 8 x 8

Wij verhuren ook een 6-hoeks pagodetent met een doorsnee van 8,5 meter en geschikt tot ongeveer 60 personen, die voldoet aan de nieuwste eisen [M2 certificaat].

Toebehoren

Vanzelfsprekend hebben wij een veelvoud aan toebehoren voor onze tenten in het assortiment:

  • Verlichting
  • Verwarming
  • Inrichting